Imate projekat na kom Vam možemo pomoći? Hajde da radimo!

KONTAKTIRAJTE NAS

WEB DIZAJN

Web dizajn je nastao par decenija nakon nastanka interneta, ali od tada raste i razvija se uporedo sa njim. Internet je omogućio čak i malim kompanijama da se ravnopravno bore za svoje parče globalnog kolača ukoliko imaju konkurentnu web stranicu i predstavlja jedno od najvažnijih otkrića u istoriji čovečanstva.

Web stranica je ogledalo Vašeg posla, trebala bi iskazivati vaše ciljeve, misiju i odgovoriti na pitanje ko ste i šta možete da ponudite.

Ulazeći na vaše stranice klijenti / kupci direktno vam kucaju na vrata vašeg poslovanja.
Prvi dojam kod komunikacije sa ljudima je oduvek bio bitan, isto pravilo vredi i za predstavljanje vašeg poslovanja. U nekoliko sekundi vi preko svojih Web stranica ostavljate dojam na svoje klijente / kupce.

Mi dizajniramo atraktivne, funkcionalne i intuitivne web stranice koja će u potpunosti pristajati vašoj kompaniji i vašem proračunu. Koristeći najnovije tehnologije i poštivajući web standarde osiguravamo da vaša internet stranica bude dostupna svima, optimizovana za internet preglednike i lagana za korišćenje.

Šta je potrebno da bi WEB projekat uspeo?

Ključni faktori za uspeh svakog web projekta su dobro formulisanje strategije projekta, upravljanje projektom, dizajn i development, online marketing i kontinuirano unapređivanje i usavršavanje. Internet je takvo okruženje da nije dovoljno samo napraviti sajt već je potrebno konstantno raditi na njemu i tek tada dolaze rezultati.

Projektovanje i planiranje sajta su temelj svakog projekta. Pre samog sprovođenja neophodno je sastaviti plan gde će biti precizno definisana struktura i funkcionalnost sajta, određeni ciljevi i napredak projekta. Kvalitetan pristup u dizajnu sajta u velikoj meri povećava efikasnost web sajta.

Vrlo je važno ispravno određivanje strukture sajta, raspored sadržaja, funkcionalnost web aplikacija i definisanje njihove međusobne interakcije. Samo dobro planirana informaciona arhitektura može da obezbedi efikasnu interakciju sa korisnicima.

Responsive web dizajn je specifična tehnika kreiranja određenog sajta koji je, kako mu i sam naziv kaže prilagodljiv za prikazivanje.

Ta prilagodljivost se na prvom mestu odnosi na ekrane različitih veličina, pa na taj način sajt koji je izrađen ovom tehnikom može nesmetano da se pregledava i na desktop računarima i na laptopovima, te tabletima i mobilnim telefonima, koji imaju različite veličine ekrana, a da je pritom sadržaj podjednako pregledan na svakom od navedenih uređaja.

SEO OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija za pretraživače (eng. search engine optimization) podrazumeva skup aktivnosti koje se preduzimaju na sajtu u cilju što boljeg pozicioniranja za određene ključne reči u rezultatima pretrage.

Glavni cilj optimizacije sajta?

Glavni cilj SEO optimizacije je da vaš web sajt privuče što više ciljanih posetilaca sa Internet pretraživača. Profesionalni web dizajn nije dovoljan da bi vaš web sajt bio posećen, nephodno je da kada korisnici unesu određenu ključnu reč u polje za pretragu pronađu vaš web sajt među prvim u rezultatima pretrage.

Proces optimizacije i metodologija

WORDPRESS Platforma

WordPress (ili skraćeno WP) je verovatno najpopularnija CMS platforma na svetu u ovom trenutku. Iako je počeo da se razvija relativno skoro, jako brzo je došao do više miliona korisnika jer omogućava brzu i laku izmenu podataka na web sajtu.

Najveće prednosti WordPress sajtova su:

  • Brza izrada – manji sajt može biti gotov za 7-15 dana

  • Atraktivnost i funkcionalnost

  • Odličan izgled

  • Jednostavno održavanje (administracija)

  • Mobile friendly

Internet marketing

Nudimo Vam razne usluge oglašavanje i vođenja reklamnih profila Vaše kompanije na internetu.

Nudimo inovativna web rešenja, kao i održavanje postojećih sajtova i profila, takođe pokrivamo celokupnu internet kampanju za Vaše preduzeće, po ugovoru na mesečnom ili kvartalnom periodu.

Izbor hostinga i hardvera

Kada poseta počne da raste, da bi sajt besprekorno radio on mora biti na stabilnom serveru.

U ovom trenutku sarađujemo sa preko 10 hosting provajdera bilo da je reč o kupovini domena, šerovanom hostingu (Shared hosting), virtuelnim privatnim serverima (VPS), kompletnim serverima (Dedicated Server), ili Cloud sistemima.

U zavisnosti od lokacije vaših klijenata / kupaca, a u saradnji sa sistem inženjerima iz firmi naših hosting partnera obezbedićemo brz i pouzdan hosting za vaš sajt, na bezbednoj lokaciji uz konstantan backup.

ZAŠTO BAŠ MI?

Ukoliko izaberete nas, naš cilj postaje ostvarenje Vaših poslovnih ciljeva. Kroz kvalitetan web dizajn i internet marketing  podižemo svest o Vašem brendu. Odvojićemo Vas od konkurencije i pomoći ćemo da zaradite više.

Naš uspeh je kada omogućimo da Vi budete uspešni i to je ugao iz koga mi gledamo na stvari. Naš cilj je da uvek pružimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Učinićemo sve što je potrebno da ostvarite svoje ciljeve. Želimo da u nama vidite pouzdanog partnera koji radi u Vašem interesu.

Za naše klijente dostupni smo svuda i uvek!

Pridružite se našim zadovoljnim klijentima

Znanjem i iskustvom postali smo prirodni izbor i promotivni oslonac mnogih kako regionalnih tako i svetskih renomiranih korporacija.

POŠALJITE UPIT