Ko smo2018-12-18T19:04:51+00:00

Zato zovu na bis i traže još.

MPL Agency dugi niz godina kvalitetno i profesionalno osmišljava i realizuje sve marketinške aktivnosti. Od istraživanja tržišta, procesa kreiranja pozitivnog imidža firme ili proizvoda/usluge vizualnom komunikacijom, kreiranja marketinške strategije i plana, osmišljavanja i izrade svih propagandnih materijala, medijskog planiranja i Social Networking-a.

Tokom dvanaestogodišnjeg postojanja, predanim i upornim radom, te edukacijom zauzeli smo svoje mesto u samom vrhu marketinških agencija. Sledom dosadašnje prakse i danas svoju misiju poslovanja prilagođavamo paralelno razvoju savremenih internetskih tehnologija te društvenih potreba.

U vlastitoj produkciji možemo se pohvaliti uspešnom prvom vinskom konferencijom u Zagrebu 2012 (L.O.B.I.) na kojoj su gostovali svetski priznati predavači, sommelieri i ostali stručnjaci iz područja vinskog sveta. Takođe organizovali smo koncerte, u saradnji s firmom B.T.M. Media, Olivera Dragojevića, Severine Vučković i Tonija Cetinskog.

Znanjem i iskustvom postali smo prirodan izbor i promotivni oslonac mnogih kako regionalnih tako i svetskih renomiranih korporacija. Referentne korporacije pripadaju najrazličitijim područjima delatnosti: od državnih ureda, preko velikih korporacija svih grana industrije, trgovine i finansija pa do manjih preduzeća različitih profila. Puno poverenje poverili su nam mnogi, kao što su: Coca Cola, Red Bull, Toyota, Nissan, SEEDEV, Daikin, Rauch, FC Barcelona, Mercator, Unicef, OMV, Berreta, Riello, Legrand, Metro, Adidas, Konica Minolta i drugi.

MPL Agency u saradnji s timom stručnjaka nudi vam inovativna, učinkovita i cenom dostupna marketinška i dizajnerska rešenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspešnijim.

Ono što nas izdvaja iz mase je individualan pristup i potpuna posvećenost klijentu u svim segmentima, nezavisno o veličini ili budžetu. Brinemo o svim aspektima stvaranja vašeg kvalitetnog imidža, te smo spremni ostvariti i najsloženije projekte držeći se pri tom dogovorenih (vrlo često i kratkih) rokova.

Cilj je održati i unaprediti visoko personalizovan i profesionalan pristup svakom klijentu, a poverenje koje ste nam podarili opravdaćemo vašim uspehom.

Vaše zadovoljstvo naša je najveća motivacija!

KREIRAMO VAŠ USPEH!

Inovativno. I kvalitetno. I odgovorno. I racionalno.

[/fusion_builder_column_inner]

Zašto smo najbolji?

Inspirišemo ljude inovativnim dizajnom, novim idejama i preciznom izvedbom.
Razvijamo EMOCIJU jer proizvod postaje brand tek kada se veže uz osećaj.

Efikasnost će dosegnuti svoj vrhunac tek kada on line i of line alate inteligentno POVEŽEMO.

Kampanja će biti uspešna, a budžet opravdan jedino ako je u svakoj aktivnosti prisutna SMISAO.

Nama niti jedno rešenje nije pitanje estetike, već alat izgradnje poverenja, pouzdanosti, sigurnosti i kvaliteta.

I to su naše vrednosti.

Živimo ideje. One dobre ideje koje pokreću brendove.

Naš pokretač je strast prema stvaranju, adrenalin koji prolazi našim venama prilikom svakog projekta.

Verujemo u snagu komunikacije i moć komuniciranja. Pritom se borimo za kvalitet.

Kritični smo prema sebi, zato podižemo lestvicu i dajemo maksimum.

Zamislite agenciju u kojoj su klijenti partneri. Pre nego što krenemo u istom pravcu, mi ćemo napraviti svoj domaći zadatak kako bi vas što detaljnije upoznali, kako bi definisali vaše potrebe. Jer poznavajući sebe i svoj dugogodišnji rad na strani klijenata, mi u stvari poznajemo vas.

Zamislite agenciju u kojoj rade vrhunski profesionalci s dugogodišnjim iskustvom. Mi nismo neki novi klinci, mi smo izgrađeni ljudi, tim od kojeg možete očekivati konzistentnost i brz odgovor. Kod nas ne postoji piramida odlučivanja, samo piramida odgovornosti.

Zamislite agenciju kojoj je merilo kvalitet. Radimo s vama, za sve nas. Brandovima pristupamo individualno i bez liste prioriteta, bez obzira na budžete. Naše jedino merilo je dobra ideja i kvalitetna egzekucija.

Zamislite projekte čiju učinkovitost možete izmeriti. Sve što radimo, radimo s glavom, telom i repom. Naši repovi ostaju za nama u vidu specifičnih podataka koji mere učinkovitost kampanje. I vama su na raspolaganju.